Vanhusten kotipalvelu Säkylä, Eura ja Huittinen

Kotipalvelu, kotihoito sekä hoivapalvelut vanhuksille

Hoivapalvelut ja huolenpito yksilöllisesti ja ystävällisesti

Ystävällinen ja joustava kotipalvelu - Tainan Lähimmäispalvelusta

Tarjoamme ikääntyneille asiakkaillemme yksilöllistä ja ystävällistä kotipalvelua ja kotihoitoa. Toimimme Säkylässä, Eurassa sekä Huittisissa (sekä tilanteen vaatiessa myös lähikunnissa). Teemme asiakkaan kotona hoiva- ja huolenpitotyötä, joka tarkoittaa asiakkaan henkilökohtaista avustamista päivittäisissä toimissa, esimerkiksi peseytymisessä ja pukeutumisessa, lääkkeiden antamista, verenpaineen ja verensokeriarvojen seurantaa. Tuemme asiakkaan toimintakykyä ja turvallista arkea hänen omassa kodissaan. Olemme osaltamme mahdollistamassa kotona asumista.

Vanhusten hoivapalvelu joustavasti tilanteen mukaan

Meiltä voi tilata vanhusten kotipalvelua, johon voidaan sisällyttää asiakkaan toiveiden mukaisesti ruuanlaitto, leivonta, kaupassa käynti ja muu asiointiapu, siivous muun palvelun yhteydessä sekä pienimuotoiset puutarhatyöt. Toimimme joustavasti asiakkaan kulloisenkin tilanteen ja tarpeiden mukaan. Säännöllinen kotipalvelu ja tilanteen mukaan myös kotihoito mahdollistavat osaltaan ikääntyvän asiakkaan asumisen omassa kodissa turvallisesti ja mukavasti.

Kotihoito yhteistyössä kunnan ja läheisten kanssa

Useimmiten yhteistyö ja yhteydenpito kunnan sosiaalitoimen, kotihoidon, kotipalvelun ja esimerkiksi kotisairaanhoidon kanssa on tarpeen – ja siten olennainen osa työtämme – asiakkaan hyväksi. Sujuva ja luottamuksellinen tiedonkulku on meille tärkeää. Toimimme yhteistyössä luonnollisesti myös asiakkaamme läheisten ja omaisten kanssa, ja toivommekin, että meihin on helppo ottaa yhteyttä niin pienissä kuin suurissakin asioissa. Haluamme olla osa asiakkaidemme toimivaa ja turvallista arkea.

Pitkäjänteistä vanhusten kotipalvelua ja huolenpitoa

Toimintamme on pitkäjänteistä ja henkilöstön vaihtuvuus on erittäin pientä. Tällä tavoin me opimme tuntemaan asiakkaamme ja asiakas meidät – kuulumiset vaihdetaan joka kerta tavattaessa, puolin ja toisin. Yksilöllinen palvelu tarkoittaa meille myös asiakkaan inhimillistä kohtaamista ilman kiireen tuntua. Lue lisää arvoistamme ja toimintaperiaatteestamme.

Kotipalvelun, kotihoidon sekä hoiva- ja huolenpitopalvelun hinta

Palveluidemme hinta on sama riippumatta palvelun sisällöstä. Käytössämme on tuntiveloitus, johon vaikuttaa palvelun ajankohta (päivä, ilta, viikonloppu, pyhäpäivät). Tutustu hinnastoomme täällä.

Kotihoidon palveluseteli ja omaishoitajan vapaapäivät

Meiltä hoivapalvelut myös kotihoidon palvelusetelillä. Palvelusetelin myöntäminen perustuu asiakkaalle tehtyyn palvelutarpeen arviointiin. Palvelutarpeen arviointia voi pyytää oman kunnan ikääntyneiden asiakasohjauksesta. Lisäksi tarjoamme tuurausta omaishoitajien vapaapäivien ajaksi.

Kotipalvelua myös muille asiakasryhmille

Palvelemme yhtä lailla myös lapsiperheitä, tapaturmapotilaita sekä vammaisia. Hoidamme sairastuneita lapsia heidän vanhempiensa työpäivän ajan sekä sijaistamme omaishoitajia heidän vapaapäivinään.

Hyödynnä verovähennys

Työn maksaja voi tehdä verotuksessaan 40% kotitalousvähennyksen laskun loppusummasta. Verovähennyksen voi tehdä myös omien vanhempien asunnossa tehdystä kotipalvelutyöstä. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä veroviraston sivuilta. Autamme asiakkaitamme tarvittaessa hakemaan verottajalta kotitalousvähennystä.

Kartoituskäynti veloituksetta

Soitathan minulle, kun harkitset kotipalvelun hankkimista itsellesi tai läheisellesi. Toimin luottamuksellisesti ja vastaan tiedusteluihin mielihyvin. Kartoitetaan yhdessä palveluntarpeesi. Kartoituskäynnistä en veloita mitään. Tullessasi asiakkaakseni, laadin lain edellyttämän hoito- ja palvelusuunnitelman asianmukaisesti ja vuosien kokemuksella.

Tervetuloa asiakkaakseni!

Ystävällisin terveisin

Taina Markkula

Soita ja kysy lisää:

Taina Markkula

044 023 5746

(Jätäthän viestin vastaajaan.)