Tainan Lähimmäispalvelun kotihoidon arkea kuvina

Kuvat kertovat työtehtävistämme: mm. ruoanlaitto, kaupassa käynti, peseytymisessä avustaminen, lastenhoito, lääkkeiden annostelu, pienimuotoiset puutarhanhoitotyöt sekä kodin siivous muun palvelun yhteydessä kuuluvat palveluvalikoimaamme joka päivä – niin arkisin kuin pyhäpäivinäkin. Työpäivämme ovat hyvin vaihtelevia niin sisällöltään kuin pituudeltaankin, sillä toimimme joustavasti ja pyrimme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin myös muuttuvissa tilanteissa. Tarjoamme säännöllisen (esim. viikottaisen) kotipalvelun, kotiavun ja kotihoidon lisäksi myös lyhytaikaista palvelua niille, jotka tarvitsevat vaikkapa sairastumisen vuoksi väliaikaisesti apua kotona asumiseen.

Kotipalvelua Säkylässä, Eurassa ja Huittisissa

Otathan oitis yhteyttä, kun haluat ylimääräisen käsiparin sujuvoittamaan arkeasi – tarjoamme palveluitamme Säkylän, Euran ja Huittisten alueella, sekä tarvittaessa myös lähikunnissa. Kenties mielessäsi on tarvitsemasi palvelu, jonka avulla itsenäinen kotona asuminen tai vaikkapa perhejuhlaan osallistuminen mahdollistuisi. Vastaamme kaikkiin kyselyihin mielellämme.

Kuvat nettisivustollamme

Julkaisemme nettisivuillamme ja/tai sosiaalisessa mediassa (Facebook) vain kuvia, joista mahdollisesti kuvassa esiintyvää asiakasta ei tunnista ja joiden julkaisemiseen asiakkaamme tai hänen huoltajansa on antanut luvan.