Lapsiperheiden kotipalvelu Säkylä, Eura ja Huittinen

Lastenhoitoapua ja apua kotitöihin

Tainan Lähimmäispalvelu tarjoaa yksilöllistä kotipalvelua lapsiperheille. Toiminta-alueenamme on Säkylä, Eura ja Huittinen, sekä tarvittaessa lähikunnat. Räätälöimme palvelun sisällön aina asiakkaan tarpeen mukaan. Kyseeseen voi tulla esimerkiksi tilanne, jossa jompikumpi tai molemmat vanhemmat ovat sairastuneet, jolloin arjen pyörittäminen vaatii lisää käsipareja. Silloin lapsiperheiden kotipalvelu on ratkaisu. Myös vanhemman tai lapsen sairastuminen – tai mikä tahansa muu poikkeama – voi aiheuttaa tilanteen, jossa tarvitaan kotipalvelua.

Turvallista ja luotettavaa lastenhoitoapua kotona

Tainan Lähimmäispalvelu on osana perheesi arjen turvaverkkoa

Autamme lastenhoidossa ja kotitöissä ystävällisesti, joustavasti ja toiveitasi kuunnellen. Hoidamme kaiken ikäisiä lapsia (myös vastasyntyneitä) vankalla kokemuksella ja tulemme lasten kanssa hyvin toimeen. Palveluumme voidaan sisällyttää esimerkiksi lastenhoito, ruuanlaitto, leivonta ja kaupassa käynti – kaikki perheen arjen tavanomaiset askareet. Meiltä onnistuu myös kodin siivous muun palvelun yhteydessä, sekä lisäksi pienimuotoiset puutarhatyöt.

Oli tilanteesi mikä tahansa, me voimme olla osa perheesi turvaverkkoa – ota rohkeasti yhteyttä, sillä vastaamme tiedusteluihin mielellämme.

Jos emme vastaa soittoosi, jätäthän viestin vastaajaan. Voit myös jättää ääni- tai tekstiviestin WhatsApp-sovelluksen kautta.

Hyödynnä verovähennys

Työn maksaja voi tehdä verotuksessaan 40% kotitalousvähennyksen laskun loppusummasta. Verovähennyksen voi tehdä myös omien vanhempien asunnossa tehdystä kotipalvelutyöstä. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä veroviraston sivuilta. Autamme asiakkaitamme tarvittaessa hakemaan verottajalta kotitalousvähennystä.

Tarjoamme kartoituskäynnin veloituksetta

Soitathan minulle, kun harkitset kotipalvelun hankkimista itsellesi tai läheisellesi. Toimin luottamuksellisesti ja vastaan tiedusteluihin mielihyvin. Kartoitetaan yhdessä palveluntarpeesi. Kartoituskäynnistä en veloita mitään. Tullessasi asiakkaakseni, laadin lain edellyttämän hoito- ja palvelusuunnitelman asianmukaisesti ja vuosien kokemuksella.

Tervetuloa asiakkaakseni!

Ystävällisin terveisin

Taina Markkula

Soita ja kysy lisää:

Taina Markkula

044 023 5746

(Jätäthän viestin vastaajaan. Voit myös jättää ääni- tai tekstiviestin WhatsApp-sovelluksen kautta.)