Tapaturmapotilaiden kotipalvelu Säkylä, Eura ja Huittinen

Kotipalvelu ja kotiapu äkillisissä tilanteissa

Tapaturman jälkeinen arki voi olla haastavaa, kun tutussa kotiympäristössä ei enää pystykään toimimaan, kuten ennen. Tapaturmassa loukkaantunut, kuten myös äkillisesti sairastunut henkilö, voi tarvita apua monenlaisissa arjen toiminnoissa, kuten peseytymisessä, pukeutumisessa ja ruokailussa.

Tainan Lähimmäispalvelu tarjoaa yksilöllistä hoiva- ja huolenpitopalvelua kotiisi, samoin kuin kotipalvelua ja kotiapua, johon kuuluu mm. ruuanlaitto, leivonta, kaupassa käynti ja muu asiointiapu, siivous muun palvelun yhteydessä sekä pienimuotoiset puutarhatyöt. Toimimme joustavasti asiakkaan tilanteen ja tarpeiden mukaan. Palvelemme asiakkaita Säkylässä, Eurassa sekä Huittisissa, tilanteen vaatiessa myös lähikunnissa.

Määritämme palvelun sisällön aina yhdessä asiakkaan kanssa, jotta voimme taata yksilöllisen palvelusisällön jokaiselle asiakkaallemme, yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli koet toimintakykysi heikentyneen ja kaipaat apua arkeesi.

Kotipalvelun ja kotihoidon hinta Säkylä, Eura ja Huittinen

Palveluidemme hinta on sama riippumatta palvelun sisällöstä. Käytössämme on tuntiveloitus, johon vaikuttaa palvelun ajankohta (päivä, ilta, viikonloppu, pyhäpäivät). Tässä linkki hinnastoomme.

Palvelemme yhtä lailla myös lapsiperheitä, vammaisia sekä vanhuksia, sotainvalideja ja -veteraaneja. Hoidamme sairastuneita lapsia heidän vanhempiensa työpäivän ajan sekä sijaistamme omaishoitajia heidän vapaapäivinään.

Hyödynnä verovähennys

Työn maksaja voi tehdä verotuksessaan 40% kotitalousvähennyksen laskun loppusummasta. Verovähennyksen voi tehdä myös omien vanhempien asunnossa tehdystä kotipalvelutyöstä. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä veroviraston sivuilta. Autamme asiakkaitamme tarvittaessa hakemaan verottajalta kotitalousvähennystä.

Kartoituskäynti veloituksetta

Soitathan minulle, kun harkitset kotipalvelun hankkimista itsellesi tai läheisellesi. Toimin luottamuksellisesti ja vastaan tiedusteluihin mielihyvin. Kartoitetaan yhdessä palveluntarpeesi. Kartoituskäynnistä en veloita mitään. Tullessasi asiakkaakseni, laadin lain edellyttämän hoito- ja palvelusuunnitelman asianmukaisesti ja vuosien kokemuksella.

Tervetuloa asiakkaakseni!

Ystävällisin terveisin

Taina Markkula

Soita ja kysy lisää:

Taina Markkula

044 023 5746

(Jätäthän viestin vastaajaan. Voit myös jättää ääni- tai tekstiviestin WhatsApp-sovelluksen kautta.)