Kotiapu Säkylä, Eura ja Huittinen

Tainan Lähimmäispalvelu tarjoaa kotihoitoa ja kotiapua vanhuksille, vammaisille ja muille ryhmille

Tainan Lähimmäispalvelu Oy on säkyläläinen vuonna 2009 perustettu yritys, joka toimii Säkylän lisäksi Eurassa ja Huittisissa. Tarvittaessa palvelumme ulottuvat myös lähikuntiin. Asiakkaitamme ovat kunnat, yritykset sekä yksityisasiakkaat. Yrityksessä työskentelee yrittäjä Taina Markkula, jolla on lähes parinkymmenen vuoden kokemus hoiva-alalta, sekä kaksi osa-aikaista työntekijää. Aluehallintovirasto sekä kunta-asiakkaat valvovat yrityksen toimintaa.

Arvomme ja toimintaperiaatteemme

  • Asiakaslähtöinen toiminta. Toimintaamme ohjaavat ennen kaikkea asiakkaan tarpeet ja toiveet. Kuuntelemme, keskustelemme ja välitämme. Avustamme ja ohjaamme ystävällisesti, palvelemme luotettavasti ja joustavasti. Toimimme pitkäjänteisesti.
  • Yksilöllinen palvelu. Asiakkaan toimintakykyä tuemme parhaiten ottamalla huomioon hänen yksilölliset voimavaransa ja rajoitteensa ja sopeuttamalla oman toimintamme niihin. Yksilöllisyys merkitsee meille myös asiakkaan inhimillistä kohtaamista – jokainen ihminen on ainutkertainen yksilö.
  • Joustavuus palvelussa. Tarjoamme joustavaa paikallista palvelua kaikkina vuorokaudenaikoina. Joustavuus on yksi työmme kulmakivistä. Sovimme asiakkaan kanssa palvelun yksityiskohdat, sekä tarvittaessa muutokset, kuten palveluajankohdan siirtymisen tai palvelun peruuntumisen. Asiakkaalla on matala kynnys ottaa meihin yhteyttä.
  • Asiakkaan arvoperustan kunnioittaminen. Asiakkaan oma arvoperusta ohjaa hänen valintojaan ja toimintaansa. Kunnioitamme asiakkaan henkilökohtaisia valintoja sekä itsemääräämisoikeutta.
  • Palvelun käytännönläheisyys. Haluamme olla osa asiakkaidemme toimivaa ja turvallista arkea. Meillä on käytännönläheinen ja ratkaisukeskeinen lähestymistapa toimiessamme asiakkaan kotona.

Kotihoito, kotiapu, kotipalvelu – avain hyvään elämään

Tainan Lähimmäispalvelulta voit tilata arjen ammattilaisen kotiisi. Kotipalvelun tehtävänä on tukea ja auttaa, kun asiakas tarvitsee sairauden tai alentuneen toimintakyvyn vuoksi apua kotiin selviytyäkseen arjen askareista ja henkilökohtaisista toiminnoista. Kotipalveluja voivat saada ikäihmiset, vammaiset ja sairaat tai henkilöt, joiden toimintakyky on muun syyn vuoksi alentunut. Myös lapsiperheillä on oikeus saada tuettua kotipalvelua, kun se on välttämätöntä lapsen hyvinvoinnin turvaamiseksi. Kotipalvelua annetaan tarvittaessa esimerkiksi vamman, sairauden, uupumuksen tai muun erityisen perhetilanteen vuoksi. Lapsiperheet voivat tilata palvelua myös täysin omakustanteisesti, esimerkiksi sairastuneen lapsen hoitamiseksi.

Kartoitetaan kotipalvelun tarve

Soitathan minulle, kun harkitset kotipalvelun hankkimista itsellesi tai läheisellesi. Toimin luottamuksellisesti ja vastaan tiedusteluihin mielihyvin. Kartoitetaan yhdessä palveluntarpeesi. Kartoituskäynnistä en veloita mitään. Tullessasi asiakkaakseni, laadin lain edellyttämän hoito- ja palvelusuunnitelman asianmukaisesti ja vuosien kokemuksella.

Mikäli Sinulla herää kysyttävää liittyen palveluihimme, älä epäröi ottaa yhteyttä. Voit lähettää meille sähköpostia taina.markkula@lahimmaispalvelu.fi tai soittaa numeroon 044 023 5746. Mikäli emme ehdi vastaamaan, jätä viesti vastaajaan. Voit myös lähettää ääni- tai tekstiviestin WhatsApp-sovelluksen kautta.

Tervetuloa asiakkaakseni!

Ystävällisin terveisin

Taina Markkula

Ystävällinen ja joustava kotipalvelu - Tainan Lähimmäispalvelusta