Vammaisten kotipalvelu Säkylä, Eura ja Huittinen

Yksilöllistä kotipalvelua positiivisella palveluasenteella vammaisille henkilöille

Tainan Lähimmäispalvelu Oy tarjoaa laadukasta ja asiakaslähtöistä kotipalvelua ja kotiapua vammaisille henkilöille. Avustamme kaikissa niissä arjen toiminnoissa, jotka mahdollisimman hyvin tukevat asiakkaan itsenäistä elämää. Teemme läheistä työtä vammaisen ja tämän läheisten kanssa hyödyntäen vahvaa asiantuntemusta ja pitkää kokemustamme. Autamme sinua selviämään arjesta, jos asut yksin kotona tai jos perheessäsi on vammainen lapsi. Palvelumme suunnitellaan aina yksilöllisesti jokaisen asiakkaan tarpeita parhaiten vastaavaksi.

Teemme asiakkaan kotona hoiva- ja huolenpitotyötä, mikä tarkoittaa asiakkaan henkilökohtaista avustamista päivittäisissä toimissa, esimerkiksi peseytymisessä ja pukeutumisessa. Työmme sisältää myös lääkkeiden antamista ja tarvittaessa terveydentilan seurantaa. Meillä on positiivinen palveluasenne ja otamme huomioon vammaisen henkilön toiveet ja yksilöllisen toimintakyvyn.

Tarjoamme vammaisten kotipalvelua Säkylässä, Eurassa sekä Huittisissa (tilanteen vaatiessa myös lähikunnissa). Jos emme vastaa soittoosi, jätäthän viestin vastaajaan. Voit myös jättää ääni- tai tekstiviestin WhatsApp-sovelluksen kautta.

Vammaisten hoiva- ja huolenpitotyöt

Meiltä voit tilata kotipalvelua, johon voidaan sisällyttää tarpeen mukaan esim. ruuanlaittoa, leivontaa, kaupassa käyntiä ja muuta asiointiapua, siivousta muun palvelun yhteydessä sekä pienimuotoiset puutarhatyöt – ja tietenkin asiakkaan toiveiden mukaan näissä toimissa avustamista. Toimimme ystävällisesti ja joustavasti, jotta vammaisen asiakkaan itsenäinen asuminen omassa kodissa olisi turvallista ja mukavaa – yksilöllisesti.

Vammaisten kotipalvelun hinta

Palveluidemme hinta on sama riippumatta palvelun sisällöstä. Käytössämme on tuntiveloitus, johon vaikuttaa palvelun ajankohta (päivä, ilta, viikonloppu, pyhäpäivät). Klikkaa tästä hinnastoon.

Kotipalvelu muille asiakasryhmille

Tarjoamme kotipalvelua ja kotiapua yhtä lailla myös lapsiperheille, tapaturmapotilaille sekä vanhuksille, sotainvalideille ja -veteraaneille. Hoidamme sairastuneita lapsia heidän vanhempiensa työpäivän ajan sekä sijaistamme omaishoitajia heidän vapaapäivinään.

Hyödynnä verovähennys

Työn maksaja voi tehdä verotuksessaan 40% kotitalousvähennyksen laskun loppusummasta. Verovähennyksen voi tehdä myös omien vanhempien asunnossa tehdystä kotipalvelutyöstä. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä veroviraston sivuilta. Autamme asiakkaitamme tarvittaessa hakemaan verottajalta kotitalousvähennystä.

Kartoituskäynti veloituksetta

Soitathan minulle, kun harkitset kotipalvelun hankkimista itsellesi tai läheisellesi. Toimin luottamuksellisesti ja vastaan tiedusteluihin mielihyvin. Kartoitetaan yhdessä palveluntarpeesi. Kartoituskäynnistä en veloita mitään. Tullessasi asiakkaakseni, laadin lain edellyttämän hoito- ja palvelusuunnitelman asianmukaisesti ja vuosien kokemuksella.

Tervetuloa asiakkaakseni!

Ystävällisin terveisin

Taina Markkula

Soita ja kysy lisää:

Taina Markkula

044 023 5746

(Jätäthän viestin vastaajaan.)