Kotipalvelun hinnasto Säkylä, Eura ja Huittinen

Palvelemme kaikkina vuorokaudenaikoina

Taina kotikäynnillä

Kotiin annettavien palveluidemme veloitushinnat löytyvät alla olevasta hinnastosta. Palvelemme arkisin, iltaisin ja yöaikaan, myös lauantaisin ja sunnuntaisin sekä juhlapyhinä. Palvelun hinta riippuu ajankohdasta, jolloin palvelua annetaan. Hinnasto on voimassa 1.1.–31.12.2022.

Kotipalvelun hinta

  • Arkipäivisin klo 06–18: hinta 35,53 €/h

  • Ilta-aika klo 18–21: hinta 40,85 €/h

  • Yöaika klo 21–06: hinta 46,18 €/h

  • Lauantaityö klo 00–24: hinta 44,41 €/h

  • Sunnuntaityö klo 00–24: hinta 71,06 €/h

Sunnuntai ja juhlapyhät

Juhlapyhinä veloitamme sunnuntaityökorvauksen. Juhlapyhiä ovat: uudenvuodenpäivä, loppiainen, pitkäperjantai, 1. ja 2. pääsiäispäivä, vappu, helatorstai, helluntai, juhannusaatto, juhannuspäivä, pyhäinpäivä, itsenäisyyspäivä, jouluaatto, joulupäivä ja tapaninpäivä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Parhaiten meidät tavoittaa sähköpostilla. Jos emme vastaa soittoosi, jätäthän viestin vastaajaan. Voit myös jättää ääni- tai tekstiviestin WhatsApp-sovelluksen kautta.

Hyödynnä verovähennys

Työn maksaja voi tehdä verotuksessaan 40% kotitalousvähennyksen laskun loppusummasta. Verovähennyksen voi tehdä myös omien vanhempien asunnossa tehdystä kotipalvelutyöstä. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä veroviraston sivuilta. Autamme asiakkaitamme tarvittaessa hakemaan verottajalta kotitalousvähennystä.

Palvelut

Palvelemme asiakkaitamme heidän erilaisissa elämäntilanteissaan. Ole hyvä ja tutustu eri asiakasryhmille suunnattuihin palveluihimme: