Sairastuneen lapsen hoito vanhemman työpäivän ajan

Sairaan lapsen hoitoa Säkylä, Eura ja Huittinen

Tainan Lähimmäispalvelu tarjoaa lastenhoitoa sairastuneille lapsille vanhempien työpäivän ajan,

sekä muita lapsiperheiden tarvitsemia palveluita. Ota rohkeasti yhteyttä niin kartoitamme tilanteen.

Lapsen sairastuessa on hyvä turvaverkko tarpeen. Lapsen sairastuessa vanhemmilla ei aina ole mahdollisuutta jäädä kotiin hoitamaan lasta. Kuka hoitaa äkillisesti sairastunutta lasta silloin, kun sinun on mentävä töihin? Miten lastenhoito järjestetään perheessäsi poikkeustilanteessa? Me voimme olla osa perheesi turvaverkkoa ja hoitaa lastasi työpäiväsi ajan. Meillä on vankka kokemus kaikenikäisten lasten hoitamisesta – nuorimmat hoidettavamme ovat olleet vastasyntyneitä. Tulemme hyvin toimeen lasten kanssa.

Otathan yhteyttä jo etukäteen, niin voimme tutustua toisiimme ja kartoittaa perheesi palveluntarpeen. Näin palvelumme ovat käytössäsi silloin, kun niitä tarvitaan – myös äkillisissä tapauksissa, kun tarvitset lastenhoitoa lapsesi sairastuessa. Voit elää perhearkea luottavaisin mielin, tietäessäsi, että me autamme lapsesi sairastuessa. Palvelemme perheitä Säkylässä, Eurassa sekä Huittisissa (tilanteen vaatiessa myös lähikunnissa). Kartoituskäynnistä emme veloita mitään.

Yksilölliset palvelut lapsiperheille

Jokainen perhe on erilainen ja ainutlaatuinen. Lapsiperheissä on monia tilanteita, joissa voidaan tarvita yksilöllistä kotipalvelua, kotiapua ja huolenpitoa. Räätälöidään yhdessä juuri teille sopiva palvelukokonaisuus, joka tukee perheen hyvinvointia ja jaksamista, sekä ennen kaikkea mahdollistaa sujuvan arjen. Lue lisää lapsiperheille suunnatuista joustavista palveluistamme.

Hyödynnä verovähennys

Työn maksaja voi tehdä verotuksessaan 40% kotitalousvähennyksen laskun loppusummasta. Verovähennyksen voi tehdä myös omien vanhempien asunnossa tehdystä kotipalvelutyöstä. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä veroviraston sivuilta. Autamme asiakkaitamme tarvittaessa hakemaan verottajalta kotitalousvähennystä.

Kartoituskäynti veloituksetta

Soitathan minulle, kun harkitset kotipalvelun hankkimista itsellesi tai läheisellesi. Toimin luottamuksellisesti ja vastaan tiedusteluihin mielihyvin. Kartoitetaan yhdessä palveluntarpeesi. Kartoituskäynnistä en veloita mitään. Tullessasi asiakkaakseni, laadin lain edellyttämän hoito- ja palvelusuunnitelman asianmukaisesti ja vuosien kokemuksella.

Tervetuloa asiakkaakseni!

Ystävällisin terveisin

Taina Markkula

Soita ja kysy lisää:

Taina Markkula

044 023 5746

(Jätäthän viestin vastaajaan. Voit myös jättää ääni- tai tekstiviestin WhatsApp-sovelluksen kautta.)