Sairaan lapsen hoitopalvelu Säkylä, Eura ja Huittinen

Lapsen sairastuessa vanhemmilla ei aina ole mahdollisuutta jäädä kotiin hoitamaan lasta. Kuka hoitaa äkillisesti sairastunutta lasta silloin, kun sinun on mentävä töihin? Miten lastenhoito järjestetään perheessäsi poikkeustilanteessa?

Yritykseni Tainan Lähimmäispalvelu voi olla osa perheesi turvaverkkoa, jolloin sairastuneen lapsen hoito vanhemman työpäivän ajan on turvattu. Minulla on vankka kokemus kaikenikäisten lasten hoitamisesta – nuorimmat hoidettavani ovat olleet vastasyntyneitä. Tulen hyvin toimeen lasten kanssa ja hoidan mielelläni lastasi työpäiväsi ajan.

Otathan rohkeasti yhteyttä, mikäli avuntarve iskee. Minulle voit soittaa tai jättää ääni- tai tekstiviestin WhatsApp-sovelluksen kautta numeroon 044 023 5746. Yhteydenottopyynnön saatuani pyrin soittamaan sinulle mahdollisimman pian, niin voimme kartoittaa palveluntarpeesi.

Hoitaja sairaalle lapselle

Kun on tarpeen saada hoitaja sairaalle lapselle kotiin Säkylässä, Eurassa tai Huittisissa, tulen mielelläni apuun. Sairaan lapsen kotihoito järjestyy kanssani mutkattomasti ja pääsen joustavasti nopeallakin aikataululla apuun.

Palvelun hinta määräytyy käytettyjen tuntien mukaan. Palvelun hintaan vaikuttaa myös palvelun ajankohta (päivä, ilta, viikonloppu, pyhäpäivät). Sairaan lapsen hoitopalvelu on verovähennyskelpoinen. Lisäksi kannattaa selvittää, korvaako lapsen sairausvakuutus kotihoidosta aiheutuvia kuluja.

Mikäli perheesi turvaverkko kaipaa vahvistusta poikkeustilanteiden varalle, otathan yhteyttä jo etukäteen, niin voimme tutustua toisiimme ja kartoittaa perheesi palveluntarpeen. Näin palveluni ovat parhaiten käytössäsi silloin, kun niitä tarvitaan – myös äkillisissä tapauksissa, kun tarvitset lastenhoitoa lapsesi sairastuessa. Voit elää perhearkea luottavaisin mielin, tietäessäsi, että minä autan lapsesi sairastuessa.

Ota rohkeasti yhteyttä niin voimme sopia kartoituskäynnin kotiisi. Kartoituskäynti on maksuton eikä sido sinua mihinkään. Voit myös jättää ääni- tai tekstiviestin WhatsApp-sovelluksen kautta numeroon 044 023 5746. Toimin luottamuksellisesti ja vastaan tiedusteluihin mielihyvin.

Tilaa tilapäinen lastenhoitoapu Tainalta

Jokainen perhe on erilainen ja ainutlaatuinen. Lapsiperheissä on monia tilanteita, joissa voidaan tarvita yksilöllistä kotipalvelua, kotiapua, huolenpitoa tai sairaan lapsen hoitopalvelua. Tainan Lähimmäispalvelu tarjoaa sairastuneen lapsen hoitoa vanhempien työpäivän aikana, sekä muita lapsiperheiden tarvitsemia palveluita. Tarjoan tilapäistä lastenhoitoapua sekä kotiapua monenlaisissa tilanteissa ja tarpeissa. Tulen myös omaishoitajan vapaapäivän ajaksi luoksenne huolehtimaan lapsestanne. Ota yhteyttä, niin räätälöidään yhdessä juuri teille sopiva palvelukokonaisuus, joka tukee perheesi hyvinvointia ja jaksamista, sekä ennen kaikkea mahdollistaa sujuvan arjen. Lue lisää lapsiperheille suunnatuista joustavista palveluista.

Yritykseni Tainan Lähimmäispalvelu on yhden naisen yritys. Olen peruskoulutukseltani sosiaaliohjaaja sekä koulutettu muistihoitaja, lisäksi minulta löytyy lääkeluvat. Olen kerryttänyt kokemusta hoiva-alalta jo parinkymmenen vuoden ajalta. Kun etsit lapsillesi luotettavaa ja turvallista hoitoa, käänny rohkeasti minun puoleeni. Oli perheesi tilanne mikä tahansa, voin olla osa perheesi turvaverkkoa – ota rohkeasti yhteyttä, vastaan tiedusteluihin mielelläni.

Palvelut

Palvelen asiakkaitani heidän erilaisissa elämäntilanteissaan. Ole hyvä ja tutustu eri asiakasryhmille suunnattuihin palveluihin.

Kiinnostuitko?
Ota rohkeasti yhteyttä