Kotipalveluyrittäjä Taina Markkula Säkylästä

Kotihoito Huittinen

Mikäli arkiaskareesi eivät enää suju omatoimisesti, tai olet huolissasi läheisesi arjen sujumisesta, tarjoaa Tainan Lähimmäispalvelu kotipalvelun ammattilaisen apuun. Kotipalvelun tehtävänä on tukea ja auttaa, kun asiakas tarvitsee sairauden tai alentuneen toimintakyvyn vuoksi apua kotiin, selviytyäkseen arkipäivän askareista tai henkilökohtaisista toiminnoista. Kotipalvelua voivat saada ikäihmiset, vammaiset ja sairaat tai henkilöt, joiden toimintakyky on muun syyn vuoksi alentunut. Tarjoamme myös sijaisen lakisääteisiin omaishoitajan vapaapäiviin.

Näiden ryhmien lisäksi myös lapsiperheillä on oikeus saada tuettua kotipalvelua palvelusetelillä, kun se on välttämätöntä lapsen hyvinvoinnin turvaamiseksi. Kotipalvelua annetaan tarvittaessa esimerkiksi vamman, sairauden, uupumuksen tai muun erityisen perhetilanteen vuoksi. Lapsiperheet voivat tilata ja ostaa palvelua myös täysin omakustanteisesti.

Tainan Lähimmäispalvelu Oy tarjoaa kotihoitoa ja kotipalveluita Huittisissa. Yrityksen sydän on yrittäjä Taina Markkula, jolla on lähes parinkymmenen vuoden kokemus hoiva-alalta. Taina on peruskoulutukseltaan sosiaaliohjaaja sekä koulutettu muistihoitaja, jolla on myös lääkeluvat. Palvelemme niin yksityisasiakkaita kuin myös kuntia ja yritysasiakkaita.

Kun kotipalvelu on tarpeen, soita meille numeroon 044 023 5746. Jos emme vastaa soittoosi, jätäthän viestin vastaajaan. Voit myös jättää ääni- tai tekstiviestin WhatsApp-sovelluksen kautta.

Ikäihmisten hoivapalvelut Huittinen

Jos omat voimat eivät enää riitä kaikkeen tai jos sinulla on huoli esimerkiksi siitä, että pärjääkö iäkäs läheisesi itsenäisesti kotona, Tainan Lähimmäispalvelu tarjoaa ratkaisun arjen keventämiseen ja apua kotiin. Annamme tukea ja apua arkeen, jotta omassa kodissa pystyisi asumaan mahdollisimman pitkään.

Kotipalvelu voi sisältää esimerkiksi

  • avustamista henkilökohtaisessa hygieniassa, ruokailussa ja lääkkeiden antamisessa
  • kodinhoidollisia tehtäviä, kuten pyykkihuoltoa, ruoanlaittoa tai siivousta
  • asiointiapua ja neuvontaa, kuten saattamista lääkäriin tai pankkiin sekä ruoka- tai apteekkiasioinnin hoitamista.

Kotipalvelun hinta muodostuu siihen kulutetun ajan mukaan. Lisäksi kotipalvelun ajankohta vaikuttaa eli käykö kotipalvelu päivällä vai illalla, tai kenties viikonloppuna tai pyhäpäivänä. Palveluitamme voi tilata sekä täysin omakustanteisesti että palvelusetelillä. Ikäihmisten ja liikunta- tai toimintakyvyltään heikentyneiden henkilöiden on mahdollista saada kotipalvelua arvonlisäverottomana. Palveluistamme on mahdollista saada myös kotitalousvähennys.

Asiakas on meille ykkönen – aina!

Käänny Tainan Lähimmäispalvelun puoleen, kun etsit itsellesi tai läheisellesi luotettavaa ja turvallista kotona tapahtuvaa hoitoa. Tahdomme tarjota asiakkaillemme pysyvyyttä ja jatkuvuutta aina tutun hoitajan hoivissa. Palveluvalikoimaamme kuuluvat kotipalvelu, kotihoito, kotiapu, sekä hoivapalvelu ja erilaiset huolenpitotyöt. Palvelun sisältö suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan, ja tarvittaessa omaisten, kanssa rakentaen yksilöllinen palvelukokonaisuus. Päätämme yhdessä, mitä kotipalvelun käynti sisältää, siihen käytettävän tuntimäärän ja aikataulun. Apu voi olla kertaluonteista ja lyhyt- tai pitkäkestoista, asiakkaan elämäntilanteen ja tarpeen mukaan.  Tarjoamme turvallista hoivaa myös omaishoitajan vapaapäivien tai loman ajaksi.

Jos emme vastaa soittoosi, jätäthän viestin vastaajaan. Voit myös jättää ääni- tai tekstiviestin WhatsApp-sovelluksen kautta.

Kotipalvelua - Ruoanlaitto, ruokaostokset ja keittiön siivous

Kokenut sijainen hoitaa omaishoitajan vapaapäivät

Tainan Lähimmäispalvelu palvelee myös omaishoitajia heidän lakisääteisten vapaapäiviensä ajan. Meille on kertynyt useiden vuosien kokemus omaishoitajien sijaisuuksista ja hoidettavanamme on ollut henkilöitä kaikista ikäryhmistä ja elämäntilanteista. Omaishoitajan sijainen avustaa palvelun saajaa arkisissa asioissa, kuten pukeutumisessa, ruokailuissa, henkilökohtaisen hygienian hoidossa, liikkumisessa ja ulkoilussa.

Valmistaudumme omaishoitajan sijaisuuteen tekemällä perusteellisen, maksuttoman tutustumis- ja kartoituskäynnin, sekä laadimme määrätyt asiakirjat yhteistyössä asiakkaan kanssa. Huolehdimme siitä, että omaishoitaja voi vapaapäivänään keskittyä vaikkapa virkistäytymiseen ja rentoutumiseen – ilman ylimääräistä huolta hoidettavastaan.

Omaishoitajan sijaispalvelu on saatavilla meiltä muiden palveluidemme tapaan palvelusetelin lisäksi myös omakustanteisesti, ilman palveluseteliä. Omaishoitajan sijaispalvelun hinta on sama kuin muidenkin palveluidemme. Käytössämme on tuntiveloitus, johon vaikuttaa palvelun ajankohta (päivä, ilta, viikonloppu, pyhäpäivät).

Soita ja kysy lisää:

Taina Markkula

044 023 5746

(Jätäthän viestin vastaajaan.)