Vammaisille2018-05-12T10:30:34+00:00

Vammaisille

Meillä on positiivinen palveluasenne ja otamme huomioon vammaisen henkilön toiveet ja yksilöllisen toimintakyvyn. Avustamme kaikissa niissä arjen toiminnoissa, jotka mahdollisimman hyvin tukevat asiakkaan itsenäistä elämää. Teemme asiakkaan kotona hoiva- ja huolenpitotyötä. Se tarkoittaa asiakkaan henkilökohtaista avustamista päivittäisissä toimissa, esimerkiksi peseytymisessä ja pukeutumisessa, lääkkeiden antamista, verenpaineen ja verensokeriarvojen seurantaa. Meiltä saat myös kotipalvelua, johon kuuluu ruuanlaitto, leivonta, kaupassa käynti ja muu asiointiapu, siivous ja pienimuotoiset puutarhatyöt. Toimimme Säkylässä, Eurassa sekä Huittisissa (tilanteen vaatiessa myös lähikunnissa).

Hyödynnä verovähennys

Työn maksaja voi tehdä verotuksessaan 50% kotitalousvähennyksen laskun loppusummasta. Verovähennyksen voi tehdä myös omien vanhempien asunnossa tehdystä kotipalvelutyöstä. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä veroviraston sivuilta. Autamme asiakkaitamme tarvittaessa hakemaan verottajalta kotitalousvähennystä.

Kartoituskäynti veloituksetta

Soitathan minulle, kun harkitset kotipalvelun hankkimista itsellesi tai läheisellesi. Toimin luottamuksellisesti ja vastaan tiedusteluihin mielihyvin. Kartoitetaan yhdessä palveluntarpeesi. Kartoituskäynnistä en veloita mitään. Tullessasi asiakkaakseni, laadin lain edellyttämän hoito- ja palvelusuunnitelman asianmukaisesti ja vuosien kokemuksella.

Tervetuloa asiakkaakseni!

Ystävällisin terveisin

Taina Markkula

Soita ja kysy lisää:

Taina Markkula

044 023 5746

(Jätäthän viestin vastaajaan.)