Vammaisen kotipalvelut Säkylä, Eura ja Huittinen

Yksilöllistä kotiapua vammaiselle henkilölle positiivisella palveluasenteella

Yritykseni Tainan Lähimmäispalvelu tarjoaa laadukasta ja asiakaslähtöistä kotipalvelua ja kotiapua vammaisille henkilöille. Avustan kaikissa niissä arjen toiminnoissa, jotka mahdollisimman hyvin tukevat asiakkaan itsenäistä elämää. Teen läheistä työtä vammaisen ja tämän läheisten kanssa hyödyntäen vahvaa asiantuntemusta ja pitkää kokemustani hoiva-alalta. Autan sinua selviämään arjesta, jos asut yksin kotona tai jos perheessäsi on vammainen lapsi. Toimintani on pitkäjänteistä ja yksityisenä palveluntuottajana pystyn tarjoamaan aina tutun hoitajan. Tällä tavoin opin tuntemaan asiakkaani ja asiakas minut.

Kotipalvelun sisältö suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan ja tarvittaessa omaisten kanssa rakentaen yksilöllinen palvelukokonaisuus. Yhdessä päätämme, mitä kotipalvelun käynti sisältää, siihen käytettävän tuntimäärän ja aikataulun. Apu voi olla kertaluonteista, lyhyt- tai pitkäkestoista elämäntilanteen mukaan. Tarjoan vammaisten kotipalvelua Säkylässä, Eurassa ja Huittisissa.

Otathan yhteyttä, mikäli kaipaat vammaisten kotiapua itsellesi tai läheisellesi. Toimin luottamuksellisesti ja vastaan tiedusteluihin mielihyvin. Minulle voit soittaa tai lähettää ääni- tai tekstiviestin WhatsApp-sovelluksen kautta. Yhteydenottopyynnön saatuani pyrin soittamaan sinulle mahdollisimman pian. Puhelussa voimme sopia maksuttoman kartoituskäynnin ajankohdan, jonka pohjalta laadin lain edellyttämän hoito- ja palvelusuunnitelman asianmukaisesti ja vuosien kokemuksella.

Vammaisen kotiapu on avain hyvään elämään

Tarjoan asiakkaan kotona annettavaa hoiva- ja huolenpitotyötä, mikä tarkoittaa asiakkaan henkilökohtaista avustamista päivittäisissä toimissa, esimerkiksi peseytymisessä ja pukeutumisessa. Palvelu voi sisältää myös lääkkeiden antamista ja tarvittaessa terveydentilan seurantaa. Minulla on positiivinen palveluasenne ja otan aina huomioon vammaisen henkilön toiveet ja yksilöllisen toimintakyvyn.

Kotipalveluun voidaan sisällyttää tarpeen mukaan esimerkiksi ruuanlaittoa, leivontaa, kaupassa käyntiä ja muuta asiointiapua, siivousta muun palvelun yhteydessä sekä pienimuotoisia puutarhatöitä – ja tietenkin asiakkaan toiveiden mukaan näissä toimissa avustamista. Toimin ystävällisesti ja joustavasti, jotta vammaisen asiakkaan itsenäinen asuminen omassa kodissa olisi turvallista ja mukavaa – yksilöllisesti.

Vammaisten kotipalvelun hinta

Palveluni hinta on tuntiperusteinen. Hintaan vaikuttaa palvelun ajankohta (päivä, ilta, viikonloppu, pyhäpäivät). Klikkaa tästä hinnastoon. Vammaisten kotipalvelusta on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Autan tarvittaessa kotitalousvähennyksen hakemisessa.

Palvelut

Palvelen asiakkaitani heidän erilaisissa elämäntilanteissaan. Ole hyvä ja tutustu eri asiakasryhmille suunnattuihin palveluihin.

Kiinnostuitko?
Ota rohkeasti yhteyttä