Yksilöllistä palvelua positiivisella palveluasenteella

Vammaisille henkilöille

Hoiva- ja huolenpitotyöt

Meillä on positiivinen palveluasenne ja otamme huomioon vammaisen henkilön toiveet ja yksilöllisen toimintakyvyn. Avustamme kaikissa niissä arjen toiminnoissa, jotka mahdollisimman hyvin tukevat asiakkaan itsenäistä elämää. Teemme asiakkaan kotona hoiva- ja huolenpitotyötä, mikä tarkoittaa asiakkaan henkilökohtaista avustamista päivittäisissä toimissa, esimerkiksi peseytymisessä ja pukeutumisessa, lääkkeiden antamista ja tarvittaessa terveydentilan seurantaa.

Kotipalvelua toiveita kuunnellen

Meiltä voi tilata kotipalvelua, johon voidaan sisällyttää tarpeen mukaan esim. ruuanlaitto, leivonta, kaupassa käynti ja muu asiointiapu, siivous muun palvelun yhteydessä sekä pienimuotoiset puutarhatyöt – ja tietenkin asiakkaan toiveiden mukaan näissä toimissa avustaminen. Toimimme ystävällisesti ja joustavasti, jotta vammaisen asiakkaan itsenäinen asuminen omassa kodissa olisi turvallista ja mukavaa – yksilöllisesti.

Toiminta-alue

Toimimme Säkylässä, Eurassa sekä Huittisissa (tilanteen vaatiessa myös lähikunnissa).

Kotipalvelun sekä hoiva- ja huolenpitopalvelun hinta

Palveluidemme hinta on sama riippumatta palvelun sisällöstä. Käytössämme on tuntiveloitus, johon vaikuttaa palvelun ajankohta (päivä, ilta, viikonloppu, pyhäpäivät). Tässä linkki hinnastoomme (KLIKKAA TÄSTÄ).

Muut asiakasryhmät

Palvelemme yhtä lailla myös lapsiperheitä, tapaturmapotilaita sekä vanhuksia, sotainvalideja ja -veteraaneja. Hoidamme sairastuneita lapsia heidän vanhempiensa työpäivän ajan sekä sijaistamme omaishoitajia heidän vapaapäivinään.

Hyödynnä verovähennys

Työn maksaja voi tehdä verotuksessaan 40% kotitalousvähennyksen laskun loppusummasta. Verovähennyksen voi tehdä myös omien vanhempien asunnossa tehdystä kotipalvelutyöstä. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä veroviraston sivuilta. Autamme asiakkaitamme tarvittaessa hakemaan verottajalta kotitalousvähennystä.

Kartoituskäynti veloituksetta

Soitathan minulle, kun harkitset kotipalvelun hankkimista itsellesi tai läheisellesi. Toimin luottamuksellisesti ja vastaan tiedusteluihin mielihyvin. Kartoitetaan yhdessä palveluntarpeesi. Kartoituskäynnistä en veloita mitään. Tullessasi asiakkaakseni, laadin lain edellyttämän hoito- ja palvelusuunnitelman asianmukaisesti ja vuosien kokemuksella.

Tervetuloa asiakkaakseni!

Ystävällisin terveisin

Taina Markkula

Soita ja kysy lisää:

Taina Markkula

044 023 5746

(Jätäthän viestin vastaajaan.)