UKK2022-06-09T13:28:48+03:00
Taina Markkula on kotipalvelun ammattilainen, joka vastaa tiedusteluihin mielellään.

Usein kysyttyä kotipalveluista

Näitä asioita kysytään meiltä aika usein liittyen kotihoitoon ja kotipalveluihin. Mikäli jokin palveluitamme koskeva tieto ei löydy sivuiltamme, otathan yhteyttä puhelimitse, niin vastaamme kysymykseesi ja pyrimme lisäämään puuttuvan tiedon nettisivuillemme.

Kotipalvelu ja kotihoito Säkylä, Eura ja Huittinen

Tainan Lähimmäispalvelulta voit tilata arjen ammattilaisen kotiisi. Tarjoamiimme palveluihin kuuluvat kotipalvelu, kotiapu, kotihoito, hoivapalvelu sekä erilaiset huolenpitotyöt. Avustamme niin vanhuksia, vammaisia, lapsiperheitä kuin omaishoitajia ja tapaturmapotilaitakin heidän omissa kodeissaan. Asiakkaitamme ovat kunnat, yritykset ja yksityisasiakkaat. Toiminta-alueenamme on Säkylä, Eura ja Huittinen, sekä tarvittaessa myös lähikunnat.

Mikäli Sinulla on mitään kysyttävää liittyen palveluihimme, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Onko teillä kokemusta muistisairaiden hoidosta?2018-09-24T09:25:37+03:00

Kyllä on – Tainan Lähimmäispalvelun yrittäjä Taina Markkula on koulutettu muistihoitaja ja yrityksen henkilökunnalla on pitkä kokemus muistisairaiden hoidosta.

Onko teillä toimipistettä, jossa voisin käydä?2022-02-15T10:49:29+02:00

Meillä ei ole kiinteää toimipistettä, vaan palvelemme asiakkaitamme heidän omissa kodeissaan. Kun haluat tutustua toimintaamme, suosittelemme ottamaan yhteyttä puhelimitse, jolloin annamme tarkempaa tietoa palveluistamme ja saamme myös tilaisuuden kysyä juuri Sinun tai perheesi palveluntarpeesta. Veloitukseton kartoituskäynti kuuluu palveluumme. Sen voit tilata meiltä vaikka heti. Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksella.

Hoidatteko myös vastasyntyneitä?2022-02-15T10:51:39+02:00

Vankalla kokemuksella voimme sanoa, että meiltä onnistuu vastasyntyneen lapsen hoitopalvelu. Hoidamme kaiken ikäisiä lapsia ja tulemme lasten kanssa hyvin toimeen. Tarjoamme myös lastenhoitoa sairastuneille lapsille vanhempien työpäivän ajan.

Paljonko palvelut maksavat? Tuleeko yllätyskustannuksia?2022-02-15T11:00:29+02:00

Hinnoittelumme on yksinkertaista, näet kotipalvelun hinnan hinnastostamme. Koska palvelemme arkisin, iltaisin ja yöaikaan, myös lauantaisin ja sunnuntaisin sekä juhlapyhinä, kotipalvelun hinta riippuu toki ajankohdasta, jolloin palvelua annetaan. Emme veloita matkakustannuksia, emmekä myöskään minkäänlaisia ”yllätyskustannuksia”. Varmistamme, että asiakas tietää jo ennakolta tilaamansa palvelun kustannukset.

Miten tilaan kartoituskäynnin kotiini?2022-02-15T10:50:31+02:00

Puhelimitse tehty yhteydenotto on paras. Soittamalla selviää nopeimmin, miten saamme sovitettua kartoituskäynnin sinun ja perheesi aikatauluihin. Soita vaikka heti numeroon 044 023 5746 / Taina Markkula. Mikäli emme vastaa, jätäthän viestin vastaajaan niin soitamme sinulle takaisin. Voit myös jättää meille teksti- tai ääniviestin WhatsApp-sovelluksen kautta.

Voinko tilata siivouspalvelun kotiini?2018-09-18T13:19:48+03:00

Tarjoamme siivouspalvelua vain muun palvelun yhteydessä. Tilatessasi meiltä esimerkiksi kotipalvelua, johon sisältyy kauppaostosten tekemistä ja ruoanlaittoa, siivous voidaan sisällyttää palveluun. Suoritamme siivouksen asiakkaan omilla välineillä. Mikäli etsit perinteistä kodin siivouspalvelua, etkä ole muuta kotiapua vailla, voimme toki suositella tuntemiamme siivouspalveluyrityksiä.

Tarvitsenko palvelusetelin käyttääkseni Tainan Lähimmäispalvelun palveluita?2018-09-18T11:12:20+03:00

Palvelumme ovat saatavilla yhtälailla joko palvelusetelillä tai yksityisesti, ilman palveluseteliä. Toimimme Säkylässä, Eurassa sekä Huittisissa (tilanteen vaatiessa myös lähikunnissa). Ajantasaisen tiedon oman kuntasi myöntämistä palveluseteleistä saat kunnastasi. Toki voit ottaa yhteyttä myös meihin, jolloin neuvomme ja ohjaamme eteenpäin asian selvittämiseksi.