Usein kysyttyä kotipalveluista

Näitä asioita kysytään minulta aika usein liittyen kotihoitoon ja kotipalveluihin. Mikäli jokin palveluitani koskeva tieto ei löydy sivuiltani, otathan yhteyttä, niin vastaan kysymykseesi pikimmiten ja pyrin lisäämään puuttuvan tiedon nettisivuille.

Kotipalvelu ja kotihoito Säkylä, Eura ja Huittinen

Tainan Lähimmäispalvelusta voit tilata arjen ammattilaisen kotiisi. Palveluihini kuuluvat kotipalvelu, kotiapu, kotihoito, hoivapalvelu sekä erilaiset huolenpitotyöt. Avustan niin vanhuksia, vammaisia, lapsiperheitä kuin tapaturmapotilaitakin heidän omissa kodeissaan. Asiakkaitani ovat yksityisasiakkaat, ja lisäksi teen yhteistyötä Satakunnan hyvinvointialueen kanssa. Toiminta-alueeni on Säkylä, Eura ja Huittinen.

Mikäli Sinulla on mitään kysyttävää liittyen palveluihini, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Onko sinulla kokemusta muistisairaiden hoidosta?

Kyllä on – olen koulutettu muistihoitaja ja minulla on pitkä kokemus muistisairaiden hoidosta.

Paljonko palvelut maksavat? Tuleeko yllätyskustannuksia?

Palveluiden hinnoittelu on yksinkertaista, näet kotipalvelun hinnan hinnastosta. Koska palvelen arkisin, iltaisin ja yöaikaan, myös lauantaisin ja sunnuntaisin sekä juhlapyhinä, kotipalvelun hinta riippuu ajankohdasta, jolloin palvelua annetaan. En veloita matkakustannuksia, enkä myöskään minkäänlaisia ”yllätyskustannuksia”. Varmistan, että asiakas tietää jo ennakolta tilaamansa palvelun kustannukset. Ennen varsinaisen palvelun aloitusta tehtävä kartoituskäynti on maksuton.

Hoidatko myös vastasyntyneitä?

Useiden vuosien vankalla kokemuksella tarjoan myös vastasyntyneen lapsen hoitopalvelua. Hoidan kaiken ikäisiä lapsia ja tulen lasten kanssa hyvin toimeen. Tarjoan myös lastenhoitoa sairastuneille lapsille vanhempien työpäivän ajan.

Onko sinulla toimipistettä, jossa voisin käydä?

Minulla ei ole kiinteää toimipistettä, vaan palvelen asiakkaitani heidän omissa kodeissaan. Kun haluat tutustua toimintaani, suosittelen ottamaan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, jolloin annan tarkempaa tietoa palveluistani ja saan myös tilaisuuden kysyä juuri Sinun tai perheesi palveluntarpeesta. Veloitukseton kartoituskäynti kuuluu palveluun. Käsittelen kaikki yhteydenotot luottamuksella.

Voinko tilata siivouspalvelun kotiini?

Tarjoan siivouspalvelua vain muun palvelun yhteydessä. Tilatessasi esimerkiksi kotipalvelua, johon sisältyy kauppaostosten tekemistä ja ruoanlaittoa, siivous voidaan sisällyttää palveluun. Suoritan siivouksen asiakkaan omilla välineillä. Mikäli etsit perinteistä kodin siivouspalvelua, etkä ole muuta kotiapua vailla, voin toki suositella tuntemiani siivouspalveluyrityksiä.

Voinko saada jostain tukea kotipalveluiden ja kotiavun hankkimiseen?

Jokaisen tilanne on aina yksilöllinen. Mikäli tuntuu, etteivät rahat riitä kotiavun hankkimiseen täysin omakustanteisesti, kannattaa selvittää Kelasta sekä sosiaalitoimesta mahdollisesti saatavia tukia. Jotkin palveluistani (kuten sairaan lapsen hoito kotona sekä tapaturman jälkeen annettava kotipalvelu) ovat sellaisia, joista voit saada korvauksia myös vakuutusyhtiöltäsi.

Miten tilaan kartoituskäynnin kotiini?

Minulle voit soittaa numeroon 044 023 5746 tai lähettää sähköpostia. Mikäli en juuri sillä hetkellä voi vastata, jätäthän viestin vastaajaan niin soitan sinulle takaisin. Voit myös jättää teksti- tai ääniviestin WhatsApp-sovelluksen kautta. Yhteydenottopyynnön saatuani pyrin soittamaan sinulle mahdollisimman pian. Kartoitetaan yhdessä palveluntarpeesi maksuttomalla kartoituskäynnillä.

Palvelut

Palvelen asiakkaitani heidän erilaisissa elämäntilanteissaan. Ole hyvä ja tutustu eri asiakasryhmille suunnattuihin palveluihin.

Kiinnostuitko?
Ota rohkeasti yhteyttä