Omaishoitajan sijainen Säkylä, Eura ja Huittinen

Tarjoamme omaishoitajille sijaispalvelua heidän vapaapäiviensä ajaksi. Sijaispalvelu on saatavissa Säkylässä, Eurassa ja Huittisissa sekä tilanteen vaatiessa myös lähikunnissa.

Omaishoitajan vapaapäivät palvelusetelillä sekä yksityisesti

Olemme sijaistaneet omaishoitajia useiden vuosien ajan. Hoidettavanamme on ollut henkilöitä kaikista ikäryhmistä ja elämäntilanteista. Sijainen avustaa palvelun saajaa arkisissa asioissa, esim. pukeutumisessa, ruokailuissa, hygienian hoidossa, liikkumisessa ja ulkoilussa.

Omaishoitajan sijaispalveluun valmistaudumme tekemällä perusteellisen tutustumis- ja kartoituskäynnin, sekä luonnollisesti laadimme määrätyt asiakirjat yhteistyössä asiakkaan kanssa. Huolehdimme siitä, että omaishoitaja voi vapaapäivänään keskittyä vaikkapa virkistäytymiseen ja rentoutumiseen – ilman ylimääräistä huolta hoidettavastaan.

Omaishoitajan vapaa – palveluseteli

Omaishoitajana sinulle kuuluvat lakisääteiset omaishoitajan vapaapäivät, joita varten usein annetaan palveluseteli kuntakohtaisesti. Omaishoitajan vapaan palvelusetelillä saat yleensä pari kolme päivää vapaata joka kuukausi, jotka voit käyttää omaan hyvinvointiisi. Osassa kunnista, joiden alueella toimimme, omaishoitajien vapaat on järjestetty siten, että omaishoitajat saavat kunnalta palvelusetelin, jolla katetaan sijaispalvelun kustannuksia. Ajantasaisen tiedon oman kuntasi myöntämistä palveluseteleistä saat kunnastasi. Toki voit ottaa yhteyttä myös meihin, jolloin neuvomme ja ohjaamme eteenpäin asian selvittämiseksi.

Palvelusetelin arvo määräytyy aina tapauskohtaisesti. Jatkuvassa kotihoidossa käytetään tulosidonnaista palveluseteliä, mutta se voi olla myös määrätty tietylle arvolle. Voit myös halutessasi valita palveluseteliä arvokkaamman palvelun ja maksaa loppuosuuden itse. Palvelusetelillä hankitut palvelut ovat sinulle arvonlisäverottomia. Kotitalousvähennystä ei voi saada palvelusetelin omavastuuosuudesta, mutta mikäli ostatte meiltä lisäpalveluita omakustanteisesti ilman palveluseteliä, kotitalousvähennystä voidaan soveltaa näihin kustannuksiin normaaliin tapaan.

Omaishoitajan sijaispalvelu on saatavilla meiltä muiden palveluidemme tapaan myöskin yksityisesti ilman palveluseteliä. Tällöin palvelu on asiakkaalle omakustanteinen, eikä kustannuksia kateta palvelusetelillä.

Sijaispalvelun hinta

Omaishoitajan sijaispalvelun hinta on sama kuin muidenkin palveluidemme. Käytössämme on tuntiveloitus, johon vaikuttaa palvelun ajankohta (päivä, ilta, viikonloppu, pyhäpäivät). Klikkaa tästä hinnastoomme.

Hyödynnä verovähennys

Työn maksaja voi tehdä verotuksessaan 40% kotitalousvähennyksen laskun loppusummasta. Verovähennyksen voi tehdä myös omien vanhempien asunnossa tehdystä kotipalvelutyöstä. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä veroviraston sivuilta. Autamme asiakkaitamme tarvittaessa hakemaan verottajalta kotitalousvähennystä.

Kartoituskäynti veloituksetta

Soitathan minulle, kun harkitset kotipalvelun hankkimista itsellesi tai läheisellesi. Toimin luottamuksellisesti ja vastaan tiedusteluihin mielihyvin. Kartoitetaan yhdessä palveluntarpeesi. Kartoituskäynnistä en veloita mitään. Tullessasi asiakkaakseni, laadin lain edellyttämän hoito- ja palvelusuunnitelman asianmukaisesti ja vuosien kokemuksella.

Tervetuloa asiakkaakseni!

Ystävällisin terveisin

Taina Markkula

Soita ja kysy lisää:

Taina Markkula

044 023 5746

(Jätäthän viestin vastaajaan, mikäli en vastaa.

Voit myös lähettää ääni- tai tekstiviestin WhatsApp-sovelluksen kautta.)