Omaishoitajan sijainen Säkylä, Eura ja Huittinen

Omaishoitajuus on arvokasta työtä, joka kuitenkin usein verottaa hoitajan omia voimavaroja arjen keskellä. Tarjoan omaishoitajille sijaispalvelua heidän vapaapäiviensä ajaksi. Olen sijaistanut omaishoitajia useiden vuosien ajan ja hoidettavanani on ollut henkilöitä kaikista ikäryhmistä ja elämäntilanteista.

Toimin luottamuksellisesti ja hoidettavan tarpeita kunnioittaen. Otathan rohkeasti yhteyttä, mikäli kaipaat omaishoitajan vapaan aikaista sijaishoitoa Säkylässä, Eurassa ja Huittisissa. Voit soittaa minulle numeroon 044 023 5746. Mikäli en juuri silloin pääse vastaamaan, voit jättää viestin vastaajaan. Pyrin soittamaan sinulle mahdollisimman pian takaisin. 

Omaishoitajan vapaapäivät tukevat jaksamista 

Omaishoitajalla on oikeus pitää vapaapäiviä vähintään kaksi vuorokautta kalenterikuukautta kohti. Mikäli omaishoitaja on sidottu hoitoon ympärivuorokautisesti tai jatkuvasti päivittäin, on hänellä oikeus pitää kuukaudessa vähintään kolmen vuorokauden mittainen vapaa.  

Yritykseni Tainan Lähimmäispalvelu on yhden naisen yritys. Olen peruskoulutukseltani sosiaaliohjaaja sekä koulutettu muistihoitaja, lisäksi minulta löytyy lääkeluvat. Olen kerryttänyt kokemusta hoiva-alalta jo parinkymmenen vuoden ajalta. Omaishoitajan sijaispalveluun valmistaudun aina tekemällä perusteellisen tutustumis- ja kartoituskäynnin, sekä luonnollisesti laadin määrätyt asiakirjat yhteistyössä asiakkaan kanssa. Huolehdin, että omaishoitaja voi vapaapäivänään keskittyä lepoon tai virkistäytymiseen, ilman ylimääräistä huolta hoidettavastaan. 

Toimin omaishoitajan sijaisena, avustaen palvelun saajaa kaikissa arkisissa asioissa, kuten pukeutumisessa, ruokailuissa, hygienian hoidossa, liikkumisessa ja ulkoilussa. 

Omaishoitajan vapaanaikainen sijaishoito palvelusetelillä sekä yksityisesti 

Osassa kunnista omaishoitajien vapaat on järjestetty siten, että omaishoitajat saavat kunnalta palvelusetelin, jolla katetaan sijaispalvelun kustannuksia. Ajantasaisen tiedon oman kuntasi myöntämistä palveluseteleistä saat kunnastasi. Toki voit ottaa yhteyttä myös minuun, autan ja ohjaan eteenpäin asian selvittämiseksi. 

Omaishoitajan sijaispalvelu on saatavilla meiltä muiden palveluidemme tapaan myöskin yksityisesti ilman palveluseteliä. Tällöin palvelu on asiakkaalle omakustanteinen, eikä kustannuksia kateta palvelusetelillä. Omaishoitajan sijaispalvelun hinta on tuntiperusteinen. Palvelun hintaan vaikuttaa palvelun ajankohta (päivä, ilta, viikonloppu, pyhäpäivät). Tutustu hinnastoon tästä.

Palvelut

Palvelen asiakkaitani heidän erilaisissa elämäntilanteissaan. Ole hyvä ja tutustu eri asiakasryhmille suunnattuihin palveluihin.

Kiinnostuitko?
Ota rohkeasti yhteyttä