Vapaapäivien sijaispalvelu

Omaishoitajille

Omaishoitajan vapaapäivät palvelusetelillä

Omaishoitajille tarjoamme sijaispalvelua heidän vapaapäiviensä ajaksi. Sijaispalvelu on saatavissa Säkylässä, Eurassa sekä Huittisissa (tilanteen vaatiessa myös lähikunnissa). Osassa näistä kunnista omaishoitajien vapaat on järjestetty siten, että omaishoitajat saavat kunnalta palvelusetelin, jolla katetaan sijaispalvelun kustannuksia. Ajantasaisen tiedon oman kuntasi myöntämistä palveluseteleistä saat kunnastasi. Toki voit ottaa yhteyttä myös meihin, jolloin neuvomme ja ohjaamme eteenpäin asian selvittämiseksi.

Sijaispalvelu myös yksityisesti ilman palveluseteliä

Omaishoitajan sijaispalvelu on saatavilla meiltä muiden palveluidemme tapaan myöskin yksityisesti ilman palveluseteliä. Tällöin palvelu on asiakkaalle omakustanteinen, eikä kustannuksia kateta palvelusetelillä.

Omaishoitajien sijaisuudet vankalla kokemuksella

Olemme sijaistaneet omaishoitajia useiden vuosien ajan. Hoidettavanamme on ollut henkilöitä kaikista ikäryhmistä ja elämäntilanteista. Omaishoitajan sijaispalveluun valmistaudumme tekemällä perusteellisen tutustumis- ja kartoituskäynnin, sekä luonnollisesti laadimme määrätyt asiakirjat yhteistyössä asiakkaan kanssa. Huolehdimme siitä, että omaishoitaja voi vapaapäivänään keskittyä vaikkapa virkistäytymiseen – ilman ylimääräistä huolta hoidettavastaan.

Sijaispalvelun hinta

Omaishoitajan sijaispalvelun hinta on sama kuin muidenkin palveluidemme. Käytössämme on tuntiveloitus, johon vaikuttaa palvelun ajankohta (päivä, ilta, viikonloppu, pyhäpäivät). Tässä linkki hinnastoomme (KLIKKAA TÄSTÄ).

Hyödynnä verovähennys

Työn maksaja voi tehdä verotuksessaan 40% kotitalousvähennyksen laskun loppusummasta. Verovähennyksen voi tehdä myös omien vanhempien asunnossa tehdystä kotipalvelutyöstä. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä veroviraston sivuilta. Autamme asiakkaitamme tarvittaessa hakemaan verottajalta kotitalousvähennystä.

Kartoituskäynti veloituksetta

Soitathan minulle, kun harkitset kotipalvelun hankkimista itsellesi tai läheisellesi. Toimin luottamuksellisesti ja vastaan tiedusteluihin mielihyvin. Kartoitetaan yhdessä palveluntarpeesi. Kartoituskäynnistä en veloita mitään. Tullessasi asiakkaakseni, laadin lain edellyttämän hoito- ja palvelusuunnitelman asianmukaisesti ja vuosien kokemuksella.

Tervetuloa asiakkaakseni!

Ystävällisin terveisin

Taina Markkula

Soita ja kysy lisää:

Taina Markkula

044 023 5746

(Jätäthän viestin vastaajaan.)