Omaishoitajille2018-05-12T10:27:00+00:00

Omaishoitajille

Omaishoitajille tarjoamme sijaispalvelua heidän vapaapäiviensä ajaksi. Toimimme Säkylässä, Eurassa sekä Huittisissa (tilanteen vaatiessa myös lähikunnissa). Osassa kunnista omaishoitajien vapaat on järjestetty siten, että omaishoitajat saavat kunnalta palvelusetelin, jolla katetaan sijaispalvelun kustannuksia. Ajantasaisen tiedon oman kuntasi myöntämistä palveluseteleistä saat kunnastasi. Sijaispalvelu on saatavilla meiltä muiden palveluidemme tapaan myöskin yksityisesti ilman palveluseteliä.

Hyödynnä verovähennys

Työn maksaja voi tehdä verotuksessaan 50% kotitalousvähennyksen laskun loppusummasta. Verovähennyksen voi tehdä myös omien vanhempien asunnossa tehdystä kotipalvelutyöstä. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä veroviraston sivuilta. Autamme asiakkaitamme tarvittaessa hakemaan verottajalta kotitalousvähennystä.

Kartoituskäynti veloituksetta

Soitathan minulle, kun harkitset kotipalvelun hankkimista itsellesi tai läheisellesi. Toimin luottamuksellisesti ja vastaan tiedusteluihin mielihyvin. Kartoitetaan yhdessä palveluntarpeesi. Kartoituskäynnistä en veloita mitään. Tullessasi asiakkaakseni, laadin lain edellyttämän hoito- ja palvelusuunnitelman asianmukaisesti ja vuosien kokemuksella.

Tervetuloa asiakkaakseni!

Ystävällisin terveisin

Taina Markkula

Soita ja kysy lisää:

Taina Markkula

044 023 5746

(Jätäthän viestin vastaajaan.)