Yksilöllistä kotipalvelua

Lapsiperheille

Osana perheesi arjen turvaverkkoa

Toiminta-alueemme lapsiperheille tarjoamme yksilöllistä palvelua asiakkaan tarpeen mukaan. Kyseeseen voi tulla esimerkiksi tilanne, jossa jompikumpi tai molemmat vanhemmat ovat sairastuneet, jolloin arjen pyörittäminen vaatii lisää käsipareja, ja kotiapu on tarpeen. Myös vanhemman tai lapsen sairastuminen – tai mikä tahansa muu poikkeama – voi aiheuttaa tilanteen, jossa tarvitaan kotipalvelua. Oli tilanteesi mikä tahansa, me voimme olla osa perheesi turvaverkkoa – ota rohkeasti yhteyttä, sillä vastaamme tiedusteluihin mielellämme.

Apua lastenhoitoon ja kotitöihin

Autamme lastenhoidossa ja kotitöissä ystävällisesti, joustavasti ja toiveitasi kuunnellen. Hoidamme kaikenikäisiä lapsia (myös vastasyntyneitä) vankalla kokemuksella ja tulemme lasten kanssa hyvin toimeen. Palveluumme voidaan sisällyttää esimerkiksi lastenhoito, ruuanlaitto, leivonta ja kaupassa käynti – kaikki perheen arjen tavanomaiset askareet. Meiltä onnistuu myös kodin siivous muun palvelun yhteydessä, sekä lisäksi pienimuotoiset puutarhatyöt.

Toiminta-alue

Toimimme Säkylässä, Eurassa sekä Huittisissa (tilanteen vaatiessa myös lähikunnissa).

Hyödynnä verovähennys

Työn maksaja voi tehdä verotuksessaan 40% kotitalousvähennyksen laskun loppusummasta. Verovähennyksen voi tehdä myös omien vanhempien asunnossa tehdystä kotipalvelutyöstä. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä veroviraston sivuilta. Autamme asiakkaitamme tarvittaessa hakemaan verottajalta kotitalousvähennystä.

Kartoituskäynti veloituksetta

Soitathan minulle, kun harkitset kotipalvelun hankkimista itsellesi tai läheisellesi. Toimin luottamuksellisesti ja vastaan tiedusteluihin mielihyvin. Kartoitetaan yhdessä palveluntarpeesi. Kartoituskäynnistä en veloita mitään. Tullessasi asiakkaakseni, laadin lain edellyttämän hoito- ja palvelusuunnitelman asianmukaisesti ja vuosien kokemuksella.

Tervetuloa asiakkaakseni!

Ystävällisin terveisin

Taina Markkula

Soita ja kysy lisää:

Taina Markkula

044 023 5746

(Jätäthän viestin vastaajaan.)