Lapsiperheiden kotipalvelu Säkylä, Eura ja Huittinen

Yritykseni Tainan Lähimmäispalvelu tarjoaa yksilöllistä kotipalvelua lapsiperheille. Lapsiperheillä on oikeus saada tuettua kotipalvelua, kun se on välttämätöntä lapsen hyvinvoinnin turvaamiseksi. Lapsiperheen kotipalvelua annetaan tarvittaessa esimerkiksi vamman, sairauden, uupumuksen tai muun erityisen perhetilanteen vuoksi. Lapsiperheet voivat tilata palvelua myös esimerkiksi sairastuneen lapsen hoitamiseksi tai muuhun tarpeeseen. Toiminta-alueena on Säkylä, Eura ja Huittinen.

Mikäli perheesi elämäntilanne on sellainen, että kaipaatte arkeenne lisäapua kannattaa selvittää, voisitteko saada kotiapua tuettuna. Ensin kannattaa ottaa yhteyttä Satakunnan hyvinvointialueeseen, omaan vakuutusyhtiöön tai mahdolliseen muuhun tahoon, joka voisi tarjota apua kustannuksiin. Lapsiperheiden kotipalvelua voi tilata myös täysin omakustanteisesti.

Otathan minuun rohkeasti yhteyttä, mikäli kaipaat lapsiperheen kotiapua. Toimin luottamuksellisesti ja vastaan tiedusteluihin mielihyvin. Minulle voit soittaa tai jättää ääni- tai tekstiviestin WhatsApp-sovelluksen kautta numeroon 044 023 5746. Yhteydenottopyynnön saatuani pyrin soittamaan sinulle mahdollisimman pian. Kartoitetaan yhdessä perheesi palveluntarve kartoituskäynnillä, joka on sinulle maksuton eikä sido sinua mihinkään.

Kotipalvelu lapsiperheille tuo lastenhoitoapua ja apua kotitöihin

Räätälöin palvelun sisällön aina asiakkaan tarpeen mukaan. Kyseeseen voi tulla esimerkiksi tilanne, jossa jompikumpi tai molemmat vanhemmat ovat sairastuneet, jolloin arjen pyörittäminen vaatii lisää käsipareja. Silloin lapsiperheiden kotipalvelu on ratkaisu. Myös lapsen sairastuminen – tai mikä tahansa muu poikkeama – voi aiheuttaa tilanteen, jossa tarvitaan kotipalvelua.

Autan lastenhoidossa ja kotitöissä ystävällisesti, joustavasti ja toiveitasi kuunnellen. Hoidan kaiken ikäisiä lapsia, myös vastasyntyneitä, vankalla kokemuksella ja tulen lasten kanssa hyvin toimeen. Palveluun voidaan sisällyttää lastenhoidon lisäksi esimerkiksi ruuanlaittoa, leivontaa ja kaupassa käyntiä – kaikkia perheen arjen tavanomaisia askareita. Myös kodin siivous onnistuu muun palvelun yhteydessä, sekä lisäksi pienimuotoiset puutarhatyöt.

Lapsiperheiden kotipalvelu voi sisältää lastenhoidon lisäksi mm.

  • ruoanlaittoa
  • leivontaa
  • kaupassa käyntiä
  • kodin siivousta
  • pienimuotoisia puutarhatöitä
  • sekä muita perheen arjen tavanomaisia askareita.

Tainan Lähimmäispalvelu on osana perheesi arjen turvaverkkoa

Mikäli sinulle itsellesi sattuu tapaturma, voi oma tai työnantajan ottama tapaturmavakuutus oikeuttaa korvaukseen kotiin annettavista palveluista – myös lastenhoidosta. Tarkasta vakuutusyhtiöltäsi sisältyykö kotiapu korvattaviin palveluin ja millaista apua vakuutuksesi korvaa.

Lapsiperheen kotipalvelun hinta on tuntiperusteinen. Palvelun hintaan vaikuttaa palvelun ajankohta (päivä, ilta, viikonloppu, pyhäpäivät). Tutustu hinnastoon tästä.

Yritykseni Tainan Lähimmäispalvelu on yhden naisen yritys. Olen peruskoulutukseltani sosiaaliohjaaja sekä koulutettu muistihoitaja, lisäksi minulta löytyy lääkeluvat. Olen kerryttänyt kokemusta hoiva-alalta jo parinkymmenen vuoden ajalta. Kun etsit lapsillesi luotettavaa ja turvallista hoitoa, käänny rohkeasti minun puoleeni. Oli perheesi tilanne mikä tahansa, voin olla osa perheesi turvaverkkoa – ota rohkeasti yhteyttä, vastaan tiedusteluihin mielelläni.

Muistathan, että lapsiperheiden kotipalvelu on verovähennyskelpoinen 

Lapsiperheiden kotipalveluun sisältyvät palvelut ovat verovähennyskelpoisia. Kotitalousvähennys on 60 % veloitettavan työn hinnasta (omavastuu 100 euroa). Vähennystä voi saada kalenterivuodessa 3500 euroa/henkilö (v. 2023). Verohyöty on mahdollista saada myös omille vanhemmille tai isovanhemmille ostetuista palveluista.

Palvelut

Palvelen asiakkaitani heidän erilaisissa elämäntilanteissaan. Ole hyvä ja tutustu eri asiakasryhmille suunnattuihin palveluihin.

Kiinnostuitko?
Ota rohkeasti yhteyttä