Kotipalvelu sekä hoiva- ja huolenpitotyöt

Tapaturmapotilaille

Yksilöllinen kotipalvelu äkillisissä tilanteissa

Tapaturman jälkeinen arki voi olla haastavaa, kun tutussa kotiympäristössä ei enää pystykään toimimaan, kuten ennen. Tapaturmapotilas, kuten myös äkillisesti sairastunut henkilö, voi tarvita apua monenlaisissa arjen toiminnoissa, kuten peseytymisessä, pukeutumisessa ja ruokailussa. Meiltä saat yksilöllistä hoiva- ja huolenpitopalvelua kotiisi, samoin kuin kotipalvelua, johon kuuluu ruuanlaitto, leivonta, kaupassa käynti ja muu asiointiapu, siivous muun palvelun yhteydessä sekä pienimuotoiset puutarhatyöt.

Toiminta-alue

Toimimme Säkylässä, Eurassa sekä Huittisissa (tilanteen vaatiessa myös lähikunnissa).

Kotipalvelun sekä hoiva- ja huolenpitopalvelun hinta

Palveluidemme hinta on sama riippumatta palvelun sisällöstä. Käytössämme on tuntiveloitus, johon vaikuttaa palvelun ajankohta (päivä, ilta, viikonloppu, pyhäpäivät). Tässä linkki hinnastoomme (KLIKKAA TÄSTÄ).

Muut asiakasryhmät

Palvelemme yhtä lailla myös lapsiperheitä, vammaisia sekä vanhuksia, sotainvalideja ja -veteraaneja. Hoidamme sairastuneita lapsia heidän vanhempiensa työpäivän ajan sekä sijaistamme omaishoitajia heidän vapaapäivinään.

Hyödynnä verovähennys

Työn maksaja voi tehdä verotuksessaan 40% kotitalousvähennyksen laskun loppusummasta. Verovähennyksen voi tehdä myös omien vanhempien asunnossa tehdystä kotipalvelutyöstä. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä veroviraston sivuilta. Autamme asiakkaitamme tarvittaessa hakemaan verottajalta kotitalousvähennystä.

Kartoituskäynti veloituksetta

Soitathan minulle, kun harkitset kotipalvelun hankkimista itsellesi tai läheisellesi. Toimin luottamuksellisesti ja vastaan tiedusteluihin mielihyvin. Kartoitetaan yhdessä palveluntarpeesi. Kartoituskäynnistä en veloita mitään. Tullessasi asiakkaakseni, laadin lain edellyttämän hoito- ja palvelusuunnitelman asianmukaisesti ja vuosien kokemuksella.

Tervetuloa asiakkaakseni!

Ystävällisin terveisin

Taina Markkula

Soita ja kysy lisää:

Taina Markkula

044 023 5746

(Jätäthän viestin vastaajaan.)